Cursus “Tekenen en Schilderen voor Beginners”

Altijd al graag willen leren tekenen of schilderen? Vind u lessen in gemengde groepen waarbij zowel ervaren als onervaren deelnemers deelnemen lastig, vervelend of ontmoedigend? Ontdek dan nu uw talent en laat u inspireren in de Beginners groep bij Joanna Julia Smolarz.

 

Deze cursus is bedoeld voor mensen met geen of weinig ervaring, die hun creatieve vermogens willen ontdekken en ontwikkelen.
De cursus omvat twee hoofdgebieden van de kunst: tekenen en schilderen. Studenten beginnen met eenvoudige basisoefeningen, en geleidelijk breiden ze hun vaardigheden uit naar het volgende niveau.

Tijdens de cursus zullen de cursisten onderwerpen oefenen zoals lijn, contour, schaduw, proporties, perspectief, kleur, kleuren mengen en compositie. Studenten leren ook elementaire technieken, zoals potlood, houtskool, pen en inkt, aquarel, acrylverf, ze leren het juiste gebruik van materialen en ze maken kennis met verschillende onderwerpen in de kunst, zoals (o.a.) portret, stilleven en landschap. In één zin: "Tekenen en Schilderen voor beginners" is een gevarieerde en interessante cursus die de deuren openmaakt voor de artistieke wereld van iedere beginner.

Cursus data:

Volgende cursus begint in september 2020, kosten van 12 lessen wekelijks: €165,-

U kunt inschrijven via email naar joanna.smolarz@gmail.com

Gemiste lessen inhalen

Een gemiste les kan alleen worden ingehaald als deze vooraf ook is afgezegd, uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de betreffende les (via e-mail of telefoon (WhatsApp, Messenger etc)) , onvoorziene omstandigheden zijn daarop natuurlijk een uitzondering.

 

Lessen kunnen worden ingehaald tijdens alle andere lessen dus ook buiten de vaste lessen in andere groepen, echter alleen tijdens de duur van de cursus, na de laatste les van de betreffende cursus vervallen de niet ingehaalde lessen. Gemiste lessen kunnen dus niet worden ingehaald bij een vervolg cursus, alleen tijdens de duur van de betreffende cursus. Tevens kunnen en worden gemiste lessen niet verrekend worden in eventuele vervolg cursussen.

LET OP: de prijzen zijn exclusief materiaal

Docent en contactinfo

Joanna Julia Smolarz

kunstenaar en kunstdocent

 

Kunstatelier Het Kruithuis

Opzoomerlaan 130

3221 AP  Hellevoetsluis

 

tel.: +31 (0)623043885
email: joanna.smolarz@gmail.com

 


Parkeren kunt u aan de andere zijde van de straat en voor museumschip de Buffel.

 

Show More

© 2020 Joanna Julia Smolarz - Kunstatelier Het Kruithuis, Opzoomerlaan 130, 3221 AP  Hellevoetsluis

  • w-facebook