Iedere week een inspirerende les

Ben jij op zoek naar een leuk online programma wat je creativiteit stimuleert?

Wil je verschillende technieken en onderwerpen in de kunst uitproberen om beter te weten welke bij jou het meeste past?

Wil je graag thuis, in je eigen omgeving tekenen en schilderen maar je mist de regelmaat en structuur van een cursus op een fysieke locatie?

 

Dan bied ik je de mogelijkheid aan: een  serie van 12 inspirerende, gevarieerde opdrachten online. Iedere week iets nieuws!

Elke 14 dagen een uitdagende opdracht: o.a. kleurpotlood techniek, monochroom schilderen, gemengde technieken, portret etc

en om de week meer speelse opdrachten met leuke teken- en schilder- oefeningen, schetsen,  e.d.

 

Je kunt je werk delen in een privégroep op Facebook. Meerdere keren per week reageer ik op geplaatste werken en deelnemers doen het onderling. Met regelmaat organiseer ik hier een live Facebook-sessie, waar ik terugkom op de vragen die in de groep worden gesteld.

 

Voor diegene die tussendoor adviezen nodig hebben ga ik 1 x per week jullie vragen beantwoorden tijdens een videoconferentie. Tenminste 1 uur voor de videoconferentie stuur je mij dan een duidelijke foto van je werk (zodat ik hem kan bestuderen) en tijdens de conferentie zal ik je dan zoveel mogelijk adviseren. Dat kan trouwens ook via Facebook life-sessies.

 

Wil je meedoen maar mis je toch een fysieke begeleiding dan bied ik ook de mogelijkheid om gratis een afspraak (max 2 personen tegelijk, 3 x 1uur per 12 lessen) in het Kruithuis te Hellevoetsluis. De afspraak wordt op maandag gehouden. Meetings in Het Kruithuis, uiteraard met inachtneming van de op dat moment geldende corona-regels.

 

 

De zomer-cursus van 12 opdrachten, video life-sessies, 3x privé afspraak in het Kruithuis kost €165,-