Cursus “Portret”

Het portret heeft vele gezichten.

Wanneer kunnen we een schilderij een portret noemen? Moet het op de geportretteerde lijken? Wat is jouw stijl: portret met een klassieke stap voor stap opbouw of juist modern en snel opgezet?
Antwoorden op deze en veel meer vragen krijg je tijdens de nieuwe cursus "Het portret heeft vele gezichten".

Wat gaan we doen en wat gaan we leren?
We gaan portretten op vele verschillende manieren uitwerken. We leren huidtinten zelf te mengen, we leren over de anatomie en juiste verhoudingen van een gezicht in verschillende posities. Maar we gaan ook experimenteren met gevarieerde technieken zoals bij voorbeeld het paletmes en verschillende stijlen. We werken op basis van opdrachten die ik jullie ga geven.

Cursusdata:

portretcursus op maandagavond van 19.15 tot 21.15 uur, 12 lessen wekelijks, vanaf 20 september kosten zijn €175,- (inclusief bijdrage voor koffie, thee, reinigings- en desinfectie materialen etc.). VOLGEBOEKT

LET OP: de prijzen zijn exclusief materiaal

Vanwege kleine ruimte en de nog steeds geldige maatregel van 1,5 meter moeten we helaas in kleinere groepjes gaan werken - maximaal 7 personen. 
Vanwege een beperkte hoeveelheid plaatsen kan er alleen voor de gehele cursus worden ingeschreven, dus 12 lessen.

Gemiste lessen inhalen

Een gemiste les kan alleen worden ingehaald als deze vooraf ook is afgezegd, uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de betreffende les (via e-mail of telefoon (WhatsApp, Messenger etc)) , onvoorziene omstandigheden zijn daarop natuurlijk een uitzondering.

 

Lessen kunnen worden ingehaald tijdens alle andere lessen dus ook buiten de vaste lessen in andere groepen, echter alleen tijdens de duur van de cursus, na de laatste les van de betreffende cursus vervallen de niet ingehaalde lessen. Gemiste lessen kunnen dus niet worden ingehaald bij een vervolg cursus, alleen tijdens de duur van de betreffende cursus. Tevens kunnen en worden gemiste lessen niet verrekend worden in eventuele vervolg cursussen. Een gemiste les kan eventueel ingeruild worden voor een online les.

​Meer informatie en inschrijven via joanna.smolarz@gmail.com

Docent en contactinfo

Joanna Julia Smolarz

kunstenaar en kunstdocent

 

Kunstatelier Het Kruithuis

Opzoomerlaan 130

3221 AP  Hellevoetsluis

 

tel.: +31 (0)623043885
email: joanna.smolarz@gmail.com

 


Parkeren kunt u aan de andere zijde van de straat en voor museumschip de Buffel.