top of page
Untitled

BEGINNERSCURSUS

Welkom!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de beginnerscursus in Kunstatelier het Kruithuis. Ik ben ontzettend blij dat er zoveel animo is voor de introductiecursussen en dat we in de afgelopen jaren zoveel enthousiaste deelnemers hebben gehad die graag willen doorgaan met het prachtige, leven veranderende avontuur van tekenen en schilderen. Jullie hebben het atelier echt tot leven gebracht!

Ik moet jullie wel eerlijk vertellen dat onze populariteit ook een klein uitdaging met zich meebrengt. Onze vervolgcursussen zitten namelijk steeds sneller vol, waardoor de beschikbare ruimte en tijd beperkt worden. Hierdoor heb ik besloten om dit seizoen geen beginnerscursus te organiseren. Maar wees niet getreurd! Er zijn nog volop mogelijkheden om je creatieve reis bij ons voort te zetten.

Vooral op de woensdagochtend hebben we een geweldige Vervolgcursus waar ik meer uitleg geef en net wat andere opdrachten geef dan bij "Tekenen en schilderen Algemeen". Je leert hier nog meer over de basis van verschillende technieken en de opdrachten zijn wat meer basisgericht, wat perfect is voor iemand die net begint met tekenen en schilderen.

Dus je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij onze Vervolgcursus! Samen kunnen we verder de prachtige wereld van tekenen en schilderen verkennen. Het Kruithuis biedt een inspirerende omgeving waar creativiteit tot leven komt en waar we onze passie voor kunst met elkaar kunnen delen.

Ik kijk er enorm naar uit om jou binnenkort in het Kruithuis te verwelkomen en samen het avontuur van tekenen en schilderen aan te gaan! Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Groetjes,
Joanna Smolarz

Beginnerscursus: Cursussen
bottom of page