top of page
Untitled

BEGINNERSCURSUS

​Welkom!

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in de beginnerscursus bij Kunstatelier het Kruithuis. Ik ben ontzettend blij met het grote enthousiasme voor de introductiecursussen en dat we de afgelopen jaren zoveel enthousiaste deelnemers hebben gehad die het prachtige, levensveranderende avontuur van tekenen en schilderen willen voortzetten. Jullie hebben het atelier echt tot leven gebracht!

Ik moet eerlijk bekennen dat onze populariteit ook een kleine uitdaging met zich meebrengt. Onze vervolgcursussen zitten namelijk steeds sneller vol, waardoor de beschikbare ruimte en tijd beperkt zijn. Daarom heb ik besloten om dit seizoen geen beginnerscursus te organiseren.

In 2024 zal er helaas geen beginnerscursus zijn. Wil je niet wachten of lijkt het je leuk om te beginnen in een groep met mensen van alle ervaringsniveaus (van beginner tot gevorderde)? Dan ben je van harte welkom bij een van onze cursussen Tekenen en Schilderen Algemeen. Deze worden op verschillende dagen en dagdelen georganiseerd.

Samen kunnen we de prachtige wereld van tekenen en schilderen verder verkennen.

Ik kijk er enorm naar uit om je binnenkort in het Kruithuis te verwelkomen en samen het avontuur van tekenen en schilderen aan te gaan! Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Hartelijke groet,
Joanna Smolarz

Beginnerscursus: Cursussen
bottom of page