top of page
Untitled

BEGINNERSCURSUS

Op woensdagochtend van 10 tot 12 uur ( De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen)

Altijd al graag willen leren tekenen of schilderen? Vind u lessen in gemengde groepen waarbij zowel ervaren als onervaren deelnemers deelnemen lastig, vervelend of ontmoedigend? Ontdek dan nu uw talent en laat u inspireren in de Beginners groep bij Joanna Julia Smolarz.


Deze cursus is bedoeld voor mensen met geen of weinig ervaring, die hun creatieve vermogens willen ontdekken en ontwikkelen.
De cursus omvat twee hoofdgebieden van de kunst: tekenen en schilderen. Studenten beginnen met eenvoudige basisoefeningen, en geleidelijk breiden ze hun vaardigheden uit naar het volgende niveau.

Tijdens de cursus zullen de cursisten onderwerpen oefenen zoals lijn, contour, schaduw, proporties, perspectief, kleur, kleuren mengen en compositie. Studenten leren ook elementaire technieken, zoals potlood, houtskool, pen en inkt, aquarel, acrylverf, ze leren het juiste gebruik van materialen en ze maken kennis met verschillende onderwerpen in de kunst, zoals (o.a.) portret, stilleven en landschap. In één zin: "Tekenen en Schilderen voor beginners" is een gevarieerde en interessante cursus die de deuren openmaakt voor de artistieke wereld van iedere beginner.

 kosten zijn €215,- (inclusief bijdrage voor het printen van oefenmateriaal, koffie, thee, reinigings- en desinfectie materialen etc.)

LET OP: de prijzen zijn exclusief materiaal

​We willen u vriendelijk verzoeken om het cursusgeld voor aanvang van de cursus over te maken op het rekeningnummer dat vermeld staat op de factuur die u van ons ontvangt. Op deze manier kunnen we de administratie soepel laten verlopen en ervoor zorgen dat u zonder zorgen kunt deelnemen aan onze cursus. Alvast bedankt voor uw medewerking!


Vanwege een beperkte hoeveelheid plaatsen  kan er alleen voor de gehele cursus worden ingeschreven, dus 12 lessen.

​Gemiste lessen inhalen

Een gemiste les kan alleen worden ingehaald als deze vooraf ook is afgezegd, uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de betreffende les (via e-mail of telefoon (WhatsApp, Messenger etc)) , onvoorziene omstandigheden zijn daarop natuurlijk een uitzondering. Lessen kunnen worden ingehaald tijdens alle andere lessen dus ook buiten de vaste lessen in andere groepen, echter alleen tijdens de duur van de cursus, na de laatste les van de betreffende cursus vervallen de niet ingehaalde lessen. Gemiste lessen kunnen dus niet worden ingehaald bij een vervolg cursus, alleen tijdens de duur van de betreffende cursus. Tevens kunnen en worden gemiste lessen niet verrekend worden in eventuele vervolg cursussen. Een gemiste les kan eventueel ingeruild worden voor een online les.

​Meer informatie en inschrijven via contactformulier of info@joannasmolarz.com 

Beginnerscursus: Cursussen
bottom of page