top of page
20230423_134517_edited.jpg

WORKSHOPS

georganiseerd op afspraak in Kunstatelier het Kruithuis of op een vooraf afgesproken locatie

Teken- en schilderworkshops voor volwassenen en/of kinderen onder professionele begeleiding van ervaren tekendocent en kunstenares Joanna Smolarz
Een workshop schilderen of tekenen is interessant om een kunsttechniek te leren kennen of om gewoon een dagdeel te ontspannen en creatief bezig te zijn.
   Je hoeft geen schilderervaring te hebben, want iedereen krijgt persoonlijk advies en wordt op zijn of haar eigen niveau begeleid. Het gaat vooral om het plezier van het maken, maar tijdens de workshops leer je ook veel. En je ontdekt vast en zeker je verborgen talenten.

Creatieve workshops voor bedrijven
Wil je een workshop organiseren voor je team? Bedenk dan wat een ontspannen, creatieve dag of middag voor uw bedrijf kan betekenen. Kunstatelier Het Kruithuis maakt van uw bedrijfsuitje of afdelingsfeest een onvergetelijk evenement.

De workshops worden georganiseerd  op afspraak, in ons atelier of op een locatie van jouw keuze. Voor groepen van 6-8 personen bieden wij workshops van 2,5 uur tot 4 uur aan voor €266,- (exclusief materiaalkosten). Voor grotere groepen of workshops langer dan 4 uur, maken we graag een prijsafspraak.

Ontdek je verborgen talenten en laat je creativiteit bloeien! Neem vandaag nog contact met ons op om je workshop op maat te boeken.

Workshops: Service
bottom of page