top of page
Model tekenen in Kunstatelier Het Kruithuis te Hellevoetsluis

MODEL TEKENEN

Wekelijks op donderdagmiddag van 13 tot 15 uur

Tijdens deze cursus werk je naar waarneming: er is altijd een model dat poseert. Ons programma is heel gevarieerd met veel korte  oefeningen gevolgd door langere poses.

Tijdens de lessen wijs ik je op opbouw, structuur, verhoudingen, anatomie en je krijgt volop begeleiding in diverse technieken zoals potlood, houtskool, pastel of aquarel. Zo ontwikkel je de vaardigheden en het observatievermogen om het portret/model treffend uit te werken. Naast individuele tips wordt het werk ook samen besproken.

Cursusdata

Cursus ​model tekenen (figuur en portret) op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur (12 lessen wekelijks, kosten cursus €245,- + eventuele kosten van model) 

LET OP: de prijzen zijn exclusief materiaal

We willen u vriendelijk verzoeken om het cursusgeld voor aanvang van de cursus over te maken op het rekeningnummer dat vermeld staat op de factuur die u van ons ontvangt. Op deze manier kunnen we de administratie soepel laten verlopen en ervoor zorgen dat u zonder zorgen kunt deelnemen aan onze cursus. Alvast bedankt voor uw medewerking!


Vanwege een beperkte hoeveelheid plaatsenkan er alleen voor de gehele cursus worden ingeschreven, dus 12 lessen.

​Gemiste lessen inhalen

Een gemiste les kan alleen worden ingehaald als deze vooraf ook is afgezegd, uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de betreffende les (via e-mail of telefoon (WhatsApp, Messenger etc)) , onvoorziene omstandigheden zijn daarop natuurlijk een uitzondering. Lessen kunnen worden ingehaald tijdens alle andere lessen dus ook buiten de vaste lessen in andere groepen, echter alleen tijdens de duur van de cursus, na de laatste les van de betreffende cursus vervallen de niet ingehaalde lessen. Gemiste lessen kunnen dus niet worden ingehaald bij een vervolg cursus, alleen tijdens de duur van de betreffende cursus. Tevens kunnen en worden gemiste lessen niet verrekend worden in eventuele vervolg cursussen. Een gemiste les kan eventueel ingeruild worden voor een online les.

​Meer informatie en inschrijven via contactformulier of info@joannasmolarz.com 

Model tekenen: Service
bottom of page