top of page
Portretcursus

PORTRET

vanaf 23 september 2024

Gezichten zijn altijd een interessant onderwerp. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de verschillende vormen van het gezicht, neus, mond, ogen en oren. Spannend... maar ook best ingewikkeld.

Het portret laat een mens zien, een levend wezen. De kunstenaar probeert inspiratie en persoonlijkheid te geven aan zijn schilderij of tekening. Alleen zo komt het portret tot leven. Het vraagt veel studie en aandacht.

Met de hulp van een ervaren leraar is dit proces gemakkelijker en sneller. Tijdens de lessen van de portretcursus werk je in je eigen tempo met de techniek naar jouw keuze.

Je kunt de hele cursus besteden aan een schilderij of tekening of elke week iets anders oefenen. Tijdens de lessen krijgt elke leerling begeleiding op maat. Mijn advies gaat niet alleen over het portret zelf, maar ik help je ook met de door jou gekozen schilder- of tekentechniek. Ook besteden we tijdens de lessen tijd aan b.v. het mengen voor de juiste huidtinten, anatomie en gezichtsuitdrukkingen.

Cursusdata:

maandagavond van 19 tot 21 uur, 12 lessen wekelijks, vanaf 23 september 2024

 kosten zijn €245,- 

Let op: de prijzen zijn exclusief het benodigde materiaal. Cursisten worden vriendelijk verzocht hun eigen materiaal mee te nemen, zoals verf, kwasten en schildersdoeken.

We willen u vriendelijk verzoeken om het cursusgeld voor aanvang van de cursus over te maken op het rekeningnummer dat vermeld staat op de factuur die u van ons ontvangt. Op deze manier kunnen we de administratie soepel laten verlopen en ervoor zorgen dat u zonder zorgen kunt deelnemen aan onze cursus. Alvast bedankt voor uw medewerking!


Vanwege een beperkte hoeveelheid plaatsen kan er alleen voor de gehele cursus worden ingeschreven, dus 12 lessen.

​Gemiste lessen inhalen

Een gemiste les kan alleen worden ingehaald als deze vooraf ook is afgezegd, uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de betreffende les (via e-mail of telefoon (WhatsApp, Messenger etc)) , onvoorziene omstandigheden zijn daarop natuurlijk een uitzondering. Lessen kunnen worden ingehaald tijdens alle andere lessen dus ook buiten de vaste lessen in andere groepen, echter alleen tijdens de duur van de cursus, na de laatste les van de betreffende cursus vervallen de niet ingehaalde lessen. Gemiste lessen kunnen dus niet worden ingehaald bij een vervolg cursus, alleen tijdens de duur van de betreffende cursus. Tevens kunnen en worden gemiste lessen niet verrekend worden in eventuele vervolg cursussen. Een gemiste les kan eventueel ingeruild worden voor een online les.

​Meer informatie en inschrijven via contactformulier of info@joannasmolarz.com 

Portret: Cursussen
bottom of page