top of page
118470500_1411560589045330_3562786125310298938_n_edited.jpg

VERSCHILLENDE TECHNIEKEN

De volgende cursus staat gepland voor januari 2024

Er zijn zo veel enorm leuke teken- en schildertechnieken. Je zou ze allemaal willen proberen, maar je weet niet precies hoe je moet beginnen, welke spullen heb je nodig, hoe gebruik je ze?

Wat is het verschil tussen kleurpotlood en pastelpotlood, hoe gebruik je Oost-Indische inkt, is aquarel echt zo ingewikkeld en wat is Siberisch krijt?

In februari start een speelse cursus "Technieken".

Tijdens deze cursus ga je verschillende teken- en schildertechnieken uitproberen. Tijdens de lessen wordt elke techniek uitgebreid uitgelegd met demonstratie, voorbeelden en vooral veel oefeningen.

Voor deze cursus heb je niet veel ervaring nodig, je kunt er op elk niveau van genieten.

Het cursusprogramma omvat o.a.: kleurpotlood, aquarel, Oost-Indische inkt, pastel, houtskool.

12 lessen op woensdagmiddag van 13 tot 15 uur 

kosten zijn €215,- (inclusief bijdrage voor het printen van oefenmateriaal, gebruik van diverse materialen, koffie, thee, reinigings- en desinfectie materialen etc.)

We willen u vriendelijk verzoeken om het cursusgeld voor aanvang van de cursus over te maken op het rekeningnummer dat vermeld staat op de factuur die u van ons ontvangt. Op deze manier kunnen we de administratie soepel laten verlopen en ervoor zorgen dat u zonder zorgen kunt deelnemen aan onze cursus. Alvast bedankt voor uw medewerking!


Vanwege een beperkte hoeveelheid plaatsen  kan er alleen voor de gehele cursus worden ingeschreven, dus 12 lessen.

​Gemiste lessen inhalen

Een gemiste les kan alleen worden ingehaald als deze vooraf ook is afgezegd, uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de betreffende les (via e-mail of telefoon (WhatsApp, Messenger etc)) , onvoorziene omstandigheden zijn daarop natuurlijk een uitzondering. Lessen kunnen worden ingehaald tijdens alle andere lessen dus ook buiten de vaste lessen in andere groepen, echter alleen tijdens de duur van de cursus, na de laatste les van de betreffende cursus vervallen de niet ingehaalde lessen. Gemiste lessen kunnen dus niet worden ingehaald bij een vervolg cursus, alleen tijdens de duur van de betreffende cursus. Tevens kunnen en worden gemiste lessen niet verrekend worden in eventuele vervolg cursussen. 

​Meer informatie en inschrijven via contactformulier of info@joannasmolarz.com 

Verschillende technieken: Cursussen
bottom of page