top of page
118470500_1411560589045330_3562786125310298938_n_edited.jpg

VERVOLG BASIS

vanaf 24 januari 2024, 12 x 2 uur van 10 tot 12 uur

Welkom bij de Vervolg Basis cursus tekenen en schilderen! Ik ben Joanna Smolarz, een ervaren docente van tekenen en schilderen, en ik kan niet wachten om samen met jullie op een creatieve ontdekkingsreis te gaan.

In deze cursus heb ik een vrolijke mix van leuke en boeiende opdrachten voor jullie in petto. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze cursus is perfect voor iedereen die graag zijn artistieke vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.

We gaan veel schilderen, maar ook tekenen met verschillende technieken komt aan bod. Ik zal jullie stap voor stap begeleiden, waarbij ik de nodige uitleg geef om ervoor te zorgen dat je elke opdracht met vertrouwen kunt uitvoeren.

De kracht van deze cursus ligt in de variatie van de opdrachten. Van kleurrijke landschappen tot levendige portretten, van abstracte composities tot realistische stillevens - we gaan het allemaal verkennen. Jullie zullen merken dat elke les een nieuw avontuur is, en geen enkele uitdaging is hetzelfde!

Dus als je nog niet te veel ervaring hebt, geen zorgen! Deze cursus is ontworpen met jou in gedachten. Naarmate de weken verstrijken, zul je versteld staan van je eigen groei en vooruitgang.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen in mijn klas. Laten we samen plezier hebben, onze verbeelding de vrije loop laten en de kunstenaar in onszelf ontdekken!

Met kunstzinnige groeten,

Joanna Smolarz

Kosten zijn €245,- (inclusief bijdrage voor het printen van oefenmateriaal, koffie, thee, reinigings- en desinfectie materialen etc.)

Let op: de prijzen zijn exclusief benodigd materiaal; cursisten dienen hun eigen materiaal mee te nemen.

​We willen u vriendelijk verzoeken om het cursusgeld voor aanvang van de cursus over te maken op het rekeningnummer dat vermeld staat op de factuur die u van ons ontvangt. Op deze manier kunnen we de administratie soepel laten verlopen en ervoor zorgen dat u zonder zorgen kunt deelnemen aan onze cursus. Alvast bedankt voor uw medewerking!


Vanwege een beperkte hoeveelheid plaatsen  kan er alleen voor de gehele cursus worden ingeschreven, dus 12 lessen.

​Gemiste lessen inhalen

Een gemiste les kan alleen worden ingehaald als deze vooraf ook is afgezegd, uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de betreffende les (via e-mail of telefoon (WhatsApp, Messenger etc)) , onvoorziene omstandigheden zijn daarop natuurlijk een uitzondering. Lessen kunnen worden ingehaald tijdens alle andere lessen dus ook buiten de vaste lessen in andere groepen, echter alleen tijdens de duur van de cursus, na de laatste les van de betreffende cursus vervallen de niet ingehaalde lessen. Gemiste lessen kunnen dus niet worden ingehaald bij een vervolg cursus, alleen tijdens de duur van de betreffende cursus. Tevens kunnen en worden gemiste lessen niet verrekend worden in eventuele vervolg cursussen. Een gemiste les kan eventueel ingeruild worden voor een online les.

​Meer informatie en inschrijven via contactformulier of info@joannasmolarz.com 

Vervolg Basis: Cursussen
bottom of page